New York Døre

DYFA tilbyder mange forskellige dørløsninger, som alle kan kombineres med vores New York vægge og vinduer. Dørene er produceret enten som traditionelle rammedøre med individuelle glasmoduler, eller som helglasdøre med påklæbede sprosser.

Produceres efter dine ønsker

DYFAs New York System bliver produceret på mål, efter ønske til det enkelte projekt. Størrelse, farver og fyldninger kan tilpasses efter ønske. 

Systemet udføres i aluminium og er som standard pulverlakeret sort, RAL 9005 glans 03, finstruktur, og med 6 mm hærdet glas. Helglasdøre er dog med 8 mm hærdet glas.

Afspil video

HÆNGSLET DØR

DYFAs hængslede døre findes i to versioner; en karmdør og en helglasdør. Begge døre har en åbningsradius på 180 grader i én retning. Fastgøres til stabilt og skruefast underlag i top og bund.

Karmdøren er det tætteste, man kommer på en traditionel hængslet fransk dør af glas og træ. Døren opbygges af enkelte ruder, som holdes sammen ved hjælp af en aluminiumsramme.

Helglasdøren tilbyder det mest slanke udtryk. Døren produceres som en traditionel helglasdør og tilføjes påklæbede sprosser. Helglasdøren kan fås i en udgave med 8 mm glas, samt en lydisoleret udgave med 10,76 mm lydglas, der har en lyddæmpning på 38 dB.

De hængslede døre leveres integreret i aluminiumskarm klar til installation, med låsekasse, bortset fra H2, som leveres med magnetlukning. Yderligere kan der tilkøbes forskellige typer af greb.

SKYDEDØR

DYFAs skydedøre findes som en rammedør med individuelle glas felter og aluminiumsramme, samt som helglasdør med påklæbede sprosser.

Skydedøre kan leveres med to forskellige topskinner, hvoraf den ene er standard skinne og den anden med synlige retro hjul.

PINOLDØR

DYFAs pinoldøre kan produceres i meget store størrelser, og kan således gå fra gulv til loft i de fleste rum. Pinoldøren kan kombineres med en glasvæg, hvis dette ønskes.

Pinoldøren har en åbningsradius på 90 grader i begge retninger.
Pinoldøren leveres som standard med en dørpumpe, som integreres i gulvet. Yderligere kan der tilkøbes: skjult dørpumpe i loftet, stanggreb, skjult dørlukker, kantrigle og meget mere.

M4: Helglas mobilvæg med snydesprosser, top- og bundramme

FOLDEDØR

DYFAs foldedøre produceres med individuelle glasmoduler.

Foldedøre giver rummet fleksible og praktiske egenskaber. Visuelt får man både en almindelig glasvæg og rumdeler, samt en stor fleksibel døråbning med mulighed for åbne op eller lukke af for rum efter behag. Antallet af foldedøre og størrelsen af disse tilpasses det enkelte projekt.

Design dine egne vægge eller døre

Prøv vores designkonfigurator, som gør det muligt at skabe og visuelliserer din nye New Yorker væg.