Tilvalg
NEW YORK SYSTEM

DYFA New York systemet rummer en verden af muligheder for unikke løsninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Skriv til os med eventuelle spørgsmål og ønsker, så vil vi vejlede dig til den bedste løsning.

Læs mere om mulighederne nedenfor:

Systemet udmærker sig ved et slankt industrielt design, der kan moduleres og tilpasses efter ønske. Systemet er uden synlige samlinger og er nemt at samle og montere.

Afspil video

Farver og glastyper

Farver

Som standard er vores profiler pulverlakeret i sort RAL 9005 og hvid RAL 9010, med glans 03, finstruktur. Derudover har vi ubehandlede profiler, som gør det muligt enten at pulverlakerer profilerne i en anden RAL-farve eller at anodisere profilerne.

Glastyper

Glas
Som standard leveres DYFA systemet med fyldninger af 6 eller 8 mm hærdet glas. Ønskes en særlig atmosfære til rummet, kan alternative farver og teksturer til fyldningerne tilvælges.

Tilpasningsmulighederne er uendelige, og DYFA kan således levere alternative fyldninger såsom ornaments glas, farvet glas eller frostet glas.

Lydreducerende plader og træ
Det er også muligt at få fyldninger i lydreducerende plader eller træ. Systemerne kan også leveres med spejlfyldninger, både hele eller delvise spejlglasvægge, -døre eller -vinduer.

Stanggreb og greb

Stanggreb

DYFA stanggreb kan tilføjes hængslede døre og pinoldøre.

Stanggrebene fås i sort aluminium, olieret eg, røget eg, messing, rustfrit stål samt en kombination af sort aluminium med olieret eg eller røget eg. De findes i Ø42, Ø30 og Ø20 mm.

Stanggreb leveres som standard med sorte pulverlakerede nokker, samt beslagdele til fastgørelse på dørblad.

Greb

Udover stanggrab til til vores DYFA døre har vi også et pladegreb. Dette greb kan præges i mange farver, alt efter ideer, behov og æstetik i forhold til indretingen.

Til vores H1 hængslet dør, leveres der som standard en låsekasse, hvor der kan tilføjes dørhåndtag og rosetter.

Hængsler og dørpumper

Skjulte hængsler

DYFAs New York døre kan leveres med et skjult hængsel, der ikke ses, når døren lukkes. Det skjulte hængsel har den fordel, at det er justerbart i alle retninger, som gør det nemmere at efterjustere dørene, hvis der er behov for det.

Derudover, så giver det skjulte hængsel et mere stilrent og minimalistisk udtryk.

Dørpumper

DYFA tilbyder flere forskellige typer af dørpumper og dørlukkere, både synlige og skjulte. Med en dørpumpe eller dørlukker kan du tilpasse døren til dit behov og efter indretningen.

Dørpumpen bliver indstillet til døren, så den kan holde døren åben, men samtidig også lukke forsigtigt at sig selv.

Påklæbede sprosser

Udover det modulopbyggede system, tilbydes der også New York løsninger til konventionelle helglasvægge bestående af hele glas felter, hvor New York sprosser kan tilføjes væggene. Denne add-on løsning kan også tilføjes udvendige glasløsninger.

Sprosserne tilbydes i løbende meter i to varianter:

  • Profileret ”New York” klæbesprosse (35 mm x 16 mm)
  • Flad kontur ”Copenhagen” klæbesprosse (35 mm x 3 mm)

Hylde- og reol system

Sprossehængt hyldesystem

Hylderne kan monteres direkte på DYFA New York glasvæggenes sprosser ved hjælp af specielt tilpassede hyldebærere. Hylderne tilpasses efter ønsker.

Hylderne leveres i en udgave med 6 mm hærdet glas eller træ. Maksimal dybde er 150 mm og længde er 1500 mm, med en belastning på maksimalt 5 kg.

Vægmonteret hyldesystem

DYFAs væghængte hyldesystem består af aluminiumsprofiler med tilhørende hyldebærere. Hyldebærere er udformet med justeringsmulighed, hvilket gør at de kan tilpasses forskellige varierende hyldetykkelser fra 6 til 20 mm. Reolsystemet tilpasses efter ønsker.

Reolsystemet leveres som standard hylder af 8 mm hærdet glas, med en dybde på 300 mm. Maksimal længde på reolsystemet er 3000 mm, men en belastning på maksimalt 10 kg.

Design dine egne vægge eller døre

Prøv vores designkonfigurator, som gør det muligt at skabe og visuelliserer din nye New Yorker væg.